Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 13/07/2021 - 14/07/2021
10:00 - 12:00

Organisator: Kunst en Koffie


Hou je van vogels en wil je hun uiterlijk beter leren kennen? Dan is tekenen de beste optie om alle details goed in beeld te krijgen. Frederik Hoogerhoud is ornitholoog (vogeldeskundige) en professioneel tekenaar. Hij leert je om met gebruik van kleurenpotlood jouw favoriete vogel op papier te zetten. Tekenervaring is niet noodzakelijk. Nieuwsgierigheid is wel een belangrijke eigenschap, want dit is geen oppervlakkige cursus.

We beginnen met zes lessen om te kijken of je de smaak te pakken krijgt. Maar die kun je altijd uitbreiden met nog eens zes lessen etc. Tijdens de lessen zal Frederik je van alles vertellen over de achtergrond van de vogel die je tekent. Het is dus tegelijkertijd een cursus vogelkennis. De eerste serie van zes lessen kost 30 euro incl. gebruik van materialen. Bij aanvang contant af te rekenen. Aantal deelnemers max 6. De ruimte dan is groot genoeg om Corona-proof afstand van elkaar te houden.

Wil je alvast weten hoe je kunstwerk er straks uit kan zien? Kijk dan in de etalage van KUNST & KOFFIE aan het Kleine Loo 364. Daar hangt het werk van Frederik.