Evenement toevoegen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ooievaarsfestival

19 november 2017 @ 12:00 - 17:00

Op zondag 19 november kan jong en oud in het Atrium van het Haagse stadhuis weer gratis kennismaken met alles wat er in Den Haag en omstreken op cultureel gebied te doen is met de Ooievaarspas. Het Ooievaars Kunst & Cultuurfestival wordt speciaal voor Ooievaarspashouders georganiseerd en is toegankelijk voor iedereen.

Tijdens de opening door wethouder Rabin Baldewsingh (sociale zaken) wordt ook de Raad van Kinderen geïnstalleerd. Deze gaat de gemeente Den Haag adviseren over toekomstig armoedebeleid. De raad is onderdeel van de Missing Chapter Foundation, een initiatief van Laurentien van Oranje. Ook wethouders Nadine Stemerdink uit Leidschendam-Voorburg en Björn Lugthart uit Rijswijk zijn aanwezig bij de start van het festival.

Activiteiten
Op de 15e editie van het Ooievaars Kunst & Cultuurfestival kunnen Ooievaarspashouders, hun vrienden, familie én andere geïnteresseerden kennismaken met een veelheid aan culturele activiteiten in Den Haag en omstreken voor de pashouders. Er is genoeg te doen en te beleven voor zowel kinderen en jongeren, als voor volwassenen en ouderen.

Bezoekers kunnen meedoen aan verschillende activiteiten en workshops. Dit jaar is er ook weer schminken, de circuswerkplaats, kerstkaarten maken, bloemstukjes maken, de instrumentenmarkt en pimp een T-shirt. Diverse organisaties presenteren zich aan de pashouders en er is een tombola waar bezoekers prijzen kunnen winnen. Om 17.00 is het programma afgelopen.

Danspaviljoen
Nieuw op het programma is dit jaar het Danspaviljoen met dansdemonstraties, waarna bezoekers ook zelf een dansje mogen wagen onder begeleiding van dansschool Pretima Ke Dewashrie, dansstudio Residance Dorany, The Dance Factory en Dance Studio Natya. Ook nieuw is het jongerenpodium, waar onder andere MOVES! Haaglanden en de bekende DJ’s GlowInTheDark optreden.

Op www.ooievaarsfestival.nl treft u het hele programma.

Gegevens

Datum:
19 november 2017
Tijd:
12:00 - 17:00

Locatie

Stadhuis
Spui 70
Den Haag,
+ Google Maps

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik om akkoord te gaan met het gebruik van cookies.