Evenement toevoegen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vrijwilligersmarkt Mariahoeve 2018

17 mei 2018 @ 12:00 - 16:00

Gratis

Vrijwilligersmarkt Mariahoeve 2018

Dit jaar organiseert Voor Welzijn, in samenwerking met Winkeliersvereniging Winkelcentrum Mariahoeve, Wijkberaad Mariahoeve en Gemeente Den Haag de jaarlijkse vrijwilligersmarkt.

De Vrijwilligersmarkt Mariahoeve vindt plaats op donderdag 17 mei 2018 tussen 12:00 – 16:00 uur in het Winkelcentrum Mariahoeve aan het Kleine Loo (320A).

 

Vrijwilligerswerk is leuk, leerzaam en heel dankbaar werk. Er is veel aanbod van vrijwilligerswerk in Haagse Hout en er zijn veel bewoners die zich als vrijwilliger willen inzetten!

Graag willen we die twee groepen met elkaar verbinden.

Tijdens deze vrijwilligersmarkt krijgen de organisaties de kans om nieuwe vrijwilligers te werven en biedt het de bewoners de mogelijkheid om zelf actief op zoek te gaan naar vrijwilligerswerk dat bij hen past.

Vorig jaar werd de vrijwilligersmarkt drukbezocht en bij de deelnemende organisaties hebben veel bewoners zich aangemeld die geïnteresseerd waren in vrijwilligerswerk; veel daarvan zijn vrijwilliger geworden. Dit jaar willen we dit succes evenaren.

Bent u op zoek naar vrijwilligers of vrijwilligerswerk? Dan is de Vrijwilligersmarkt de ideale plek om elkaar te vinden en te verbinden.

Wilt u meer weten mail: ania.bugala@voorwelzijn.nl of esther.degroen@voorwelzijn.nl of bel: 070 205 24 50 en vraag naar Ania Bugala of Esther de Groen

 

Gegevens

Datum:
17 mei 2018
Tijd:
12:00 - 16:00
Kosten:
Gratis

Organisatoren

Gemeente Den Haag
Voor Welzijn
Winkelcentrum Mariahoeve

Locatie

Winkelcentrum Mariahoeve
Kleine Loo 320a
Den Haag, Nederland
+ Google Maps

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik om akkoord te gaan met het gebruik van cookies.