Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 07/01/2020
19:00 - 20:30

Organisator: kasper.vandergugten@mariahoeve.nl

Locatie
Clubgebouw VUC


Ben je beginner, gevorderde, vergevorderde of topklasse het maakt niet uit, je wordt ingedeeld op jouw niveau. Er worden namelijk op alle niveaus door een professionele dansleraar met zijn assistente lessen gegeven in:

  • Ballroom            (Engelse wals – Weense Wals – Quickstep –  Slowfox – Tango)
  • Latin                    (Chachacha – Rumba – Paso Doble – Jive – Samba).

In het eerste jaar leren beginners de Quickstep, de Engelse wals, de Tango, de Rumba, de Chachacha en de Jive.

Om aan de lessen deel te kunnen nemen, moet je wel lid worden van onze vereniging. De kosten daarvoor bedragen € 12,50 per jaar. Omdat wij een vereniging zijn, welke alleen uit vrijwilligers bestaat, bedragen de lesgelden echter maar € 6,00 per dansles.

Schrijf je hiervoor in via het inschrijfformulier op de website. Link: Gratis proefles stijldansen Heb je geen danspartner, schrijf je dan in via de link: Danspartner gezocht wij kunnen niets garanderen, maar wij zetten je dan in ons interne bestand “danspartner gezocht” of zoeken tijdens de proefles naar een geschikte danspartner.

Naast danslessen organiseert de Davora dansvereniging regelmatig ook bals en dansavonden met live muziek. Hier kan je leuke sociale contacten opdoen. Ook niet leden zijn hier van harte welkom, maar indien je lid bent, betaal je uiteraard wel een lagere prijs.

De danslessen en leuke stijldansavonden worden gehouden in het mooie vernieuwde clubgebouw van VUC aan het Kleine Loo 1 in Den Haag.

Alle informatie over de danslessen en dansavonden en inschrijfformulieren staan verder op onze website. Link:  www.davora.nl

Heb je vragen?

Stuur dan een bericht naar ons mailadres info@davora.nl Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren.