Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 29/01/2024 - 25/03/2024
18:00 - 21:00

Organisator: Gerda Kosters

Locatie
Pax Christikerk


Alphacursus in de Pax Christikerk, Mariahoeve

 

Ben je op zoek naar de zin van het leven? O wil je gewoon meer weten over de Bijbel? Dat kan! De Alphacursus is de kans om samen met anderen in gesprek te gaan over het leven, over het christelijk geloof en over de Bijbel. Geen enkele vraag of mening is raar. De avond is laagdrempelig en informatief.

De Alphacursus is een cursus die al jaren door heel Nederland wordt gegeven. Iedereen is er welkom, of je nu ongelovig bent, zoekend, belangstellend of een gelovige die zijn kennis wil opfrissen. Samen denk je na over thema’s als Wie is Jezus? Waarom zou je bidden? Hoe kun je bidden? Waarom lees je in de Bijbel? Hoe kun je vervuld worden met de Heilige Geest?

Zo ziet de cursusavond eruit
Na de inloop vanaf 18.00 uur met een kopje thee of koffie gaan we om 18.30 uur met elkaar eten. De sfeer aan tafel is gezellig en op deze manier leren we elkaar beter kennen.
Om 19.00 uur starten we met de cursus. Er wordt vaak een filmpje getoond over het thema van de avond. Naar aanleiding hiervan gaan we er in kleine groepjes met elkaar over praten. Er is dan alle ruimte om je vragen te stellen of om je gedachten te delen.
Om 21.00 uur wordt de bijeenkomst afgesloten.

 

Waar en wanneer?
Wil je meer over het christelijk geloof en de Bijbel weten? Kom dan naar de Alphacursus in de Pax Christikerk in Mariahoeve (Den Haag).
De cursus start op maandagavond 29 januari 2024. De laatste bijeenkomst is op maandagavond 25 maart. De inloop is om 18.00 uur en de avond eindigt om 21.00 uur. Deelname is gratis.

Praktische informatie

Plaats: Pax Christikerk
Vlamenburg 2
2591 AS  Den Haag (Mariahoeve)

Contactpersoon: Thomas Helderman (alphapax85@gmail.com)

Informatie: https://www.paxchristikerk.nl/alpha/

Aanmelden: via https://www.paxchristikerk.nl/alpha/ of  alphapax85@gmail.com