Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 24/04/2022
14:00 - 16:30

Organisator: Natuurlijk Nicole

Locatie
Haagse Bos


Beleef het in het Haagse Bos

Vier de Lente

Zondag 24 april van 14.00 tot 16.30 uur

Aan de rand van de grote vijver, verscholen in het eeuwenoude bos, ontmoet je de muzikanten, de dansers, de zangers, de kunstenaars én de natuurliefhebbers… 

Vier de Lente in het bos, ontdek bijzondere muziek, eet lentebloemen of maak bospost om te versturen, ervaar wonderschone dans of leer temperamentvol salsa dansen. Alles met het mooie bos als decor en podium.  En natuurlijk ook informatie van Staatsbosbeheer, Haagse Vogelbescherming, IVN en meer.  Loop mee met de excursie en ontdek het jonge ontluikende leven in het bos.

Lokatie: Kop van de vijver/ Huttenbos/ veld naast het Huttenbos (in bosdeel naast Paleis Huis ten Bosch)

Samen de Lente vieren met cultuur in de natuur langs de rand van de vijver met bijzondere ontmoetingen!

Optredens van het Dansatelier Den Haag, de VrijdagAvondBlazers, ode aan de lente door jonge musici van het Koninklijk Conservatorium, cello Duo Achterom, Salsa Prisiri, violiste Eva de Vries, zanggroepje de Borrelnootjes, troubadours van Podium NOORD, Arabische gedichten, verhalenverteller en meer.

Daarnaast doorlopend informatie en workshops van kunstenaars van Kunstpost, Haagse Vogelbescherming, IVN, bloemstukjes maken, de Tuinen van Mariahoeve met bijzondere proeverij en Staatsbosbeheer met excursie langs het jonge leven in het bos.

Meer informatie www.natuurlijknicole.com of bel 06-26668727                  facebook natuurlijknicole en debelevinghaagsehout

Gratis toegang

https://natuurlijknicole.com/beleef-het-in-het-haagse-bos