Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 23/11/2019
17:00 - 21:30

Organisator: Destiny Offermans

Locatie
Wijkcentrum Mariahoeve


23 november van 17:00 – 21:30 uur. Locatie Wijkdienstencentrum Mariahoeve Ivoorhorst 155.

Een lekkere verwendag voor alleenstaande moeders in Mariahoeve met een Single Moms verkiezing met prijs:  Een verwenpakket met cadeaubon voor de sauna voor twee personen t.w.v € 75, -.

Doormiddel van dit event willen we graag alleenstaande moeders in de zonnetje zetten en ze de waardering geven die ze verdienen. Alleenstaande moeders zijn sterke vrouwen die af en toe het verdienen om lekker verwen te worden voor hun inzet.

Ook hebben we een leuk kinderprogramma met een kleurenwedstrijd voor kinderen van 8 -12 jaar. Ze kunnen een kids cadeaubon winnen t.w.v € 15, – die ze kunnen in ruilen onder andere bij Monkey Town.

Verder hebben we lekkere hapjes, mini klerenmarkt, motiverende spreker, verloting van schoolpakket, Peptalk eigen ontwikkeling, kapster, manicure, handmassage, Urban Dance workshop van D-Ent en nog veel meer. Kortom het beloofd een hele leuke dag te worden voor de Single Moms en hun kinderen in Mariahoeve.

Vanaf maandag liggen de flyer op scholen en andere plekken in Mariahoeve.

Je kan je vanaf nu aanmelden. Aanmelden is verplicht. Zonder een entreekaartje mag je helaas niet meedoen.

Aanmelden kan door een e-mail sturen naar singlemomsmariahoeve@gmail.com & bel  of stuur een app naar 0643614683. Graag bij het aanmelden even doorgeven met hoeveel kinderen je komt, hun leeftijd en namen.

Mogelijk gemaakt door Destiny Events Destiny OffermansBianca SmitClaudia HaiméLichtpuntjes van Mariahoeve, Fonds1818 & Gemeente Den Haag stadsdeel Haagse Hout.