Mijn naam is Willem de Bles. Vier en een half jaar geleden ben ik begonnen met gratis zelfverdediging en weerbaarheidslessen te geven in het wijkcentrum. Ik heb Chinese gevechtstechnieken geleerd bij Kong Mi Ho, Hij leerde mij de Pack Mee Pai Kung fu stijl. Ook ben ik gepromoveerd tot de derde dan in de Japanse stijlDit heb ik deels op de sportacademie en deels bij privéleraren geleerd 

Ik wil graag de mensen bewust maken van hun omgevingze leren om onveilige situaties te herkennen en hoe zij dan het beste kunnen handelen. Ook ben ik ervan overtuigd dat Iedereen(!) weerbaar kan worden. Daarom ben ik gratis elke vrijdagmiddag les gaan geven in het Wijk- en dienstencentrum (Ivoorhorst 155)Mijn doelgroepen zijn vrouwen, oudersouderen en alle andere mensen die gemotiveerd zijn en zich veiliger willen voelen. De lessen doen wij gewoon in onze normale kleding want mocht er buiten eens iets gebeuren loop je ook niet met je bokshandschoenen in je tas of je judo pak aan. Een goede conditie of ervaring is niet nodig. Iedereen kan leren om voor zichzelf op te komen en zelfs als er wapens in het spel zijn kan je jezelf verdedigen, wij oefenen dit ook regelmatig. Bij deze lessen krijgt men ook tips over veiligheid in huis zoals bijvoorbeeld wat te doen als iemand bij u ongewenst binnenkomt.. 

Wilt u ook graag meedoen? Kom dan eens vrijblijvend langs. De lessen zijn elke vrijdag van 13.30 tot 14.30. Voor meer informatie bel: 06 44034042. 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik om akkoord te gaan met het gebruik van cookies.