Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus zijn alle Hou van je huis-informatiepunten van de gemeente gesloten tot 1 juni. Om bewoners toch te helpen bij het verduurzamen van hun woning geven de technisch adviseurs telefonisch advies. 

De adviseurs helpen vragen te beantwoorden zoals ‘Welke soort materialen zijn er om mijn vloer te isoleren? Welke methodes zijn er voor het dak van ons VvE-complex? Hoe kan ik mijn spouwmuur isoleren? En wat is eigenlijk een koude brug? Ik heb 3 verschillende offertes voor zonnepanelen ontvangen. Waar moet ik op letten om de juiste keuze te maken?’. 

Een technisch adviseur zal soms vragen stellen die alleen thuis te beantwoorden zijn. Een telefonisch advies is dus heel handig, want daar liggen de stukken, staat de installatie en kunt u via video-bellen laten zien wat de situatie is. Na het telefoongesprek kunt u met de verkregen kennis nog beter stap zetten in de richting van een duurzame woning.

Hoe werkt het?

Bel voor het maken van een afspraak naar (070) 353 99 31 of (070) 353 32 81 of mail naar duurzaamwonen@denhaag.nl o.v.v. afspraak thuis met technisch adviseur.