Wijkberaad Mariahoeve organiseert op dinsdagavond 24 oktober a.s. tussen 18.00 -21.00 uur in het Wijkcentrum aan de Ivoorhorst 155 een tweede jaarvergadering. Alle inwoners van Mariahoeve zijn van harte uitgenodigd hiervoor.

Naast bespreking en goedkeuring van enkele financiële stukken, zoals verantwoording 2022, zal er ook aandacht worden besteed aan wisselingen in het bestuur en – wegens een aangekondigd vertrek van huidig voorzitter Kasper van der Gugten – er een waarnemend voorzitter worden gekozen. Vanuit het Wijkberaad heeft Wim van Noort zich kandidaat gesteld om (in ieder geval tijdelijk) het stokje van Kasper over te nemen.

Na afloop van het formele deel van de agenda willen we het gaan hebben over waar het Wijkberaad zich volgend jaar (2024) op moet gaan richten. We gaan in meerdere groepjes uiteen om met elkaar te spreken over hoe er wordt aangekeken tegen het Wijkberaad en wat er zich afspeelt in de wijk.

Ook willen we dit moment van bijeenkomen met de wijk aangrijpen om samen gezellig een hapje te eten. Zin in een gezellige avond en wil je het Wijkberaad iets meegeven? Zorg dan dat je er bij bent!

De agenda en stukken treft u hier aan:

  1. Agenda Jaarvergadering Vereniging Wijkberaad Mariahoeve 24 oktober 2023
  2. Eindbalans 2021 definitief
  3. Jaarrekening vereniging Wijkberaad Mariahoeve 2022
  4. Jaarverslag Vereniging Wijkberaad Mariahoeve 2022
  5. Verklaring Kascommissie controle boekhouding jaar 2022
  6. Verslag Eerste jaarvergadering 2023 Vereniging Wijkberaad Mariahoeve dd 26 juni 2023