Dit jaar organiseren Voor welzijn en de Teamplayers (stagiairs van de HHS en ROC Mondriaan) in opdracht van gemeente Den Haag alweer de 6e editie van het Winterspektakel Mariahoeve. 

Dit in samenwerking met o.a. V.V. Haagse Hout, Wijkberaad Mariahoeve, verschillende (bewoners)organisaties en vrijwilligers van de wijk. 
Het Winterspektakel vindt plaats van 19 t/m 29 december op het terrein van Voetbalvereniging Haagse Hout aan de Vlamenburg 38. 

Uiteraard is weer een grote overdekte tent met verschillende attracties en een leuk sport- en spelaanbod. Verder zijn er activiteiten voor jong en oud zoals; de seniorenbingo, een seniorendiner, een dartstoernooi en veel verschillende kinderactiviteiten. Een evenement rond de kerst zou natuurlijk niet compleet zijn zonder creatieve kerstactiviteiten zoals kerstkaarten en kerststukjes maken. Bijna alle activiteiten zijn gratis!  

Zoals ieder jaar zou het Winterspektakel er niet zijn zonder vrijwilligers! Wilt u als vrijwilliger helpen? Meldt u dan aan via de e-mail: info.teamplayers@gmail.com of bel 06-33312893. 

Voor openingstijden en meer informatie zie de flyerwww.mariahoeve.nl/evenementen en onze Facebookpagina (Zomer/Winterspektakel Mariahoeve).