In gesprek over
KUNST EN CULTUUR IN HAAGSE HOUT

Dinsdag 6 juli 2021 van 19.00 tot 20.30 uur

Robert van Asten (wethouder Cultuur) en Debora Lootsma (stadsdeeldirecteur Haagse Hout) nodigen u uit om in gesprek te gaan over kunst en cultuur in Haagse Hout. Dat zijn de wijken: Bezuidenhout, Bezuidenhout-West, Benoordenhout, Mariahoeve en Marlot. De volgende twee onderwerpen staan centraal.

Een toekomstbestendig Cultuuranker voor Haagse Hout
In 2021 zal de Cultuurankerfunctie Haagse Hout helaas niet worden ingevuld. Vanaf september kunnen geïnteresseerde culturele stichtingen een aanvraag doen om Cultuuranker van Haagse Hout te worden per januari 2022. Als gemeente hebben we uiteraard een idee van wat het Cultuuranker voor Haagse Hout moet betekenen, maar we horen graag van u welke ideeën en aandachtspunten er leven in het stadsdeel.

Culturele activiteiten en budget 2021
Er is dit jaar budget beschikbaar voor een eenmalige impuls van kunst en cultuur in het stadsdeel. We horen graag welke ideeën er zijn voor de besteding van dit budget.

U bent van harte welkom bij dit online gesprek op dinsdag 6 juli van 19.00 tot 20.30 uur. Dit gesprek wordt geleid door Paul Cornelissen.

Naast de culturele stichtingen en initiatieven in Haagse Hout zijn natuurlijk ook de inwoners van het stadsdeel en andere betrokkenen van harte welkom om mee te praten over de toekomst van kunst en cultuur in het stadsdeel. Zijn er organisaties en/of personen die u graag ook aanwezig ziet bij dit gesprek? Dan kunt u deze uitnodiging gerust doorsturen.

Aanmelden

Aanmelden kan door een mail te sturen naar ellen.vanbeek@denhaag.nl . Deze bijeenkomst vindt online plaats. Na aanmelding ontvangt u voorafgaand aan de bijeenkomst een link met de uitnodiging.