Wie zijn wij? Wij zijn “Symphonic Seniors”, een leerorkest in de regio Den Haag met ruim 35 deelnemers. Het bijzondere van ons orkest is dat de leeftijd van de musici rond de 65 jaar ligt. Het orkest richt zich op jonge ouderen die plezier beleven aan het gezamenlijk musiceren. Ons motto is: “Ontdek je talent en blijf actief bezig”.  Symphonic Seniors is in 2015 gestart op initiatief van het Residentie Orkest en sinds 2017 zelfstandig. Wij spelen vooral klassieke muziek, maar ook eigentijdse stukken zoals de Sound of Music. 

Nieuwe leden 

Dit enthousiaste orkest verwelkomt graag nieuwe leden. Trekt het u aan in een orkest te spelen kom dan eens luisteren tijdens onze repetities en als proef meespelen. Gelet op het huidige speelniveau is wel enige vaardigheid in het bespelen van een instrument vereist; 1 of 2 jaar ervaring en regelmatig spelen op een instrument is aanbevolen. 

Repetitie op maandagmiddag op de Hofzichtlaan 

We repeteren eens in de twee weken op maandagmiddag in het zorgcentrum Florence aan de Hofzichtlaan. Kom eens langs bij een van onze repetities en u zult merken met hoeveel plezier wij samen muziek maken onder leiding van onze dirigente Yvonne de Winter. 

Als orkest doen wij regelmatig mee aan uitvoeringen die in de regio Den Haag georganiseerd worden voor en door amateurmusici. 

Heeft u interesse? U kunt contact met ons opnemen via onze website www.symphonicseniors.nl 

of via SymphonicSeniors@gmail.com